Novinky v jídelníčku:

ZELENINOVÝ ŘÍMSKÝ KOLÁČ SE SÝREM GOUDA

 

TAGLIATELLE SE ŠPENÁTOVÝM PŘELIVEM A PARMAZÁNEM

 

 

7.3.2017 - příprava oběda společně s kuchaři firmy ATC.

dýňová polévka s opraženými semínky, vepřový karbanátek s luštěninami a sušenými rajčaty, vařené brambory s máslem, zeleninová obloha

  

  

  

  

  

  

  

 

Menu šéfkuchaře Brady

Dne 22.9.2015 s námi připravoval polední menu šéfkuchař firmy LA Food David Brada.

polední menu: Dýňová polévka se smaženým hráškem, Rybí filet na rajčatové „hrstce“ s tagliatellemi a míchaným salátem“.

P1010103P1010104P1010105 P1010107 P1010108 P1010109 P1010110 P1010111 P1010112 P1010114 P1010115 P1010116 P1010117 P1010118 


Týden společného vaření brněnských školních kuchyní

V červnu se i naše školní jídelna připojila k oslavám 50. výročí systému školního stravování v ČR týdnem společného vaření brněnských školních jídelen. Foto zde.


Fotogalerie

K nahlednutí ZDE

Nahoru